Diman Globe 69 WG

Diman Globe 69 WG

Diman Globe 69 WG eshte fungicid me veprim lokal-sistemi dhe kontakti, i cili perdoret me efektivitet te larte ne luftimin e vrugut ne hardhi, patate, domate, trangull e perime te tjera.

social position