SOLUTION PRO WP

SOLUTION PRO WP

SOLUTION PRO eshte fungicide me veprim sistemik local si dhe kontakti, I cili perdoret ne kontrollin e vrugut ne hardhi, patate, domate, trangull e perime te tjera. Cymoxanili ka veprim sistemi fe lokalizuar dhe te tjera. Cymoxanili ka veprim sistemi te lokalizuar dhe te shpejte, duke penguar mbirjen e sporeve; ndersa Oksiklorur bakrit ka veprim kontakti dhe te zgjatur.

social position