TRIOMAX 45 WP

TRIOMAX 45 WP

TRIOMAX 45 WP eshte fungicid i kombinuar me veprim kontakti (parandalues) dhe mbrojtes. Eshte sistemik local dhe sherues. Perdoret per kontrollin e vrugjeve ne domate, patate, kungullore, vresht, etj.

social position